valborg.

finns inte så mycket att säga om årets valborg. umgåtts med Idas småsyskon eftersom hon varit på skolan. hjärtat sover redan och jag ska lägga mig snart, för det är en dag imorgon också.. :) är så himla stram mot alla, skyller på att det är för att jag inte har min iPhone längre. den är på service och blir felfri.

Slut tjej.

Dagen började rätt segt måste jag säga. Sen kom sopbilen och jag kunde äntligen börja putsa mina fönster. Så det gjorde jag när han hade sopat klart. Det blev ju riktigt bra, supernöjd.
 
Sen fick jag någon flipp och började dammsuga, skura, diska, ta reda på soporna, tvättat, vikt tvätt och betalat räkningarna.
 
Nu slappar jag framför Tonårsbossen som krockar med 'Hockeymatchen'.. typiskt. Ska lägga mig tidigt ikväll då jag ska upp tidigt imorgon till ett möte.

Hallå där.

Oj vad jag har varit seg på att blogga. Jag har försökt via appen men den har bara stängts ner, sen har jag inte orkat skriva på datorn.

Kan ju berätta om helgen.
Ida kom i fredagskväll, vi käkade pizza med Liam, kollade på film & spela Xbox Kinect.

På lördagen var vi till Avenyn, träffade Ida's farfar & hans Anita. Trevligt. :) Vi kollade på trolleri, musikunderhållning.. Ida provade att köra segway och det gick strålande bra. :D

Sen åkte vi hem, fixade lite käk. Efter middagen tog vi oss en cykel/inlines tur. De va riktigt skönt. Vi hittade även en halvtrasig rullstol. ;) Sen hade vi bara myspys.

På söndagen tog vi det väldigt lugnt. Bara pyste på med varandra eftersom Ida skulle åka hem. Vi lagade god mat, fixade mina gardiner som va jättelånga. Skrattfest.

Jag älskar dig så!