känns bra.

idag har jag städat spisen & ugnen, annars har jag inte gjort så mycket mer. kollat på film & tv, haft tvättstugan tidigare ikväll. 

klockan är rätt sent, har rensat undan bilder/videos från datorn. nästan 14GB försvann. skönt. :) 
gjort ny spellista på spotify. lyssnar på en lista typ 100 gånger sen blir jag lite trött, även fast jag har typ 50 spellistor..  

har även sökt tre jobb, känns bra. 

nu ska jag sova, för imorgon ska jag hämta min surfplatta som varit på service.. totalt två gånger på lite mindre än två veckor. jag hoppas den fungerar som den ska. :)

godnatt!
fettisdagen igår.Jag & Benjamin snurrade runt i Partille i nästan fyra timmar. Va till Jula å köpte lysrör & en toarullshållare, sen träffade vi Noel på Nordic Wellnes, B skulle sola och jag fick sitta i en massagestol i 15 minuter. 

Kom hem, jag vände lika fort och åkte till stan. Min surfplatta som jag lämnade in förra onsdagen va klar från service. När jag kom hem igen hade B börjat med maten - kycklinggratäng och jag diskade undan lite och kolla så min surfplatta funka, nix! inte riktigt. 

Maten va jättegod, sen åt vi en semla. 

Men heter dagen FETtisdagen? FETTISdagen? haha...

Ullared.

Igår tog Joakim, Hanna, Benjamin & jag en sväng till Ullared, så himla trevligt. Köpte lite smått och gott. Delvis två sällskapsspel. :D


Det var ju trots allt Fredag den 13:e februari igår. Och inget speciellt hände förutom när jag tog reda på disken åkte en skål i golvet, så det blev tusen delar. Jippi! Kunde ha varit värre. :)