Lights in Alingsås

Ikväll ska jag, Becca, Louise och Appi åka till Alingsås och kolla på lightshow, eller nåt. Det är ljusdesigners som fixat med en massa olika belysningar i Alingsås. Det ska bli riktigt häftigt och mysigt att se. Tror det är riktig mysstämning. :)
 
Ska ladda batteriet till kameran nu så jag får lite bilder och videos ikväll. :)

iPhone X

Nu har den ju släppts, så man kan förhandsbeställa den. Äntligen! Som jag har väntat på något nytt från Apple. Jag beställde två stycken, en till mig och en till Becca. :)
 
 
Så jag håller tummar och tår att vi får dom runt 3 november, att det inte dröjer allt för länge.
 
 
Hört att Apple har haft problem med produktionen, att tillverka si och så många. Jag tror dom har levererat ut ca 20 miljoner iPhone X till mer än 55 länder. Så det känns ju inte så vidare roligt egentligen. Men eftersom jag var snabb och redan hade förhandsbeställt via NetOnNet strax efter 09 så borde det inte vara några problem. 
 
Antar många köper den telefonen med ett abonnemang eftersom den är ganska dyr, 11.495:- FYFAN!
 
 
Just nu längtar jag bara!
 

Hej.

Lördag, Becca är hos tatueraren och gör klart sin tatuering på bröstkorgen. 😍 Själv kollar jag på hockey, Frölunda spelar. 

Har packat och grejja lite. Ska åka till Falkenberg om en stund och imorgon ska vi på dop. 😊

Nu är de höst i Göteborg. 🍂

(null)


Har börjat praktik på en förskola och trivs så himla bra. Så det känns jätteroligt. 

I onsdags hälsade vi på Lollo, Jonas & barnen. Har inte träffat dom på över ett år, sjukt alltså. Lex har fått en lillebror som va så himla söt. 😍 Lex var glad & busig. 

Får uppdatera oftare känner jag, det är kul att skriva.