Hockeymatch

Och den gick väl inte som förväntat. Alla hängde läpp redan innan, många var nervösa och ingen av oss i laget var pepp. Så det började lugnt och Bollnäs körde sitt tempo medans vi följde efter. Dom var 9 utespelare och vi var 16 utespelare.. och ändå så är det dom bättre än oss. Vi gör mål men domaren dömer bort det, står 0-0 fram till 2:a period. Då dom gör sitt första mål. Det står 1-0 ett bra tag och vi går ner på 2 femmor istället för 3. 6 stycken får sitta på bänken medans dom andra 10 får spela. Klockan slår om till 16.30 och då sätter Sanna 1-1. Och fyfan vad underbart! Matchen slutar 1-1 och skotten tror jag var 29 (Sveg) - 13 (Bollnäs). Jag tyckte att vi kämpade på bra, tråkigt bara med tanke på att alla hängde med läppen i båset. Men ibland kan det bli så. Nu taggar vi om, peppar upp oss och kör över Hälsinggården på lördag!


Fick skjus hem av Ida, eller följde henne och My till dollar :) Sen körde hon hem mig, åh min efterlängtade Ida <3 Ikväll ska jag leka med Ida och Stina, ska bli skojsigt.. <3


Nu ska jag äta schnitzel, strips och bea.


Sen efter maten ska jag och pappa försöka på oss den jävla nya camen igen. Har hållt på med den i två dagar, den funkar inte att installera på min dator. Men på pappas gick det på 5 sekunder, typ! ÅH!!


Puss <3