Hej!

Tråkig blogg, förlåt för det.

Idag åkte Totten hem, klev upp halv åtta imorse. Sen gick vi till stationen och väntade på bussen. Sen när jag kom hem började jag diska och storstäda lite. Sen la jag mig i sängen och tittade på Benjamin Button och jag somnade även mitt i filmen, var ju så himla trött. Men låg i sängen till typ 17.00 iallafall. Sen gick jag och duscha och satte mig framför datorn och sen har jag väl inte gjort så mycket.

Pappa kom hem från Tallin vid 19 tiden så har pratat med honom och lite sånt. Imorgon ska jag och pappa gå hem till farmor. Se om vi ska ta med henne till konditoriet och dollar$tore.. :) Hoppas jag hinner allt innan 14..! :P Pappa sa att hon lät glad och pigg. Hon kom till och med ihåg hans födelsedag :D tihi.

Nu vill jag ha pengar, verkligen massor med pengar. Måste även ta och hitta mig ett sommarjobb under sommaren. Ska höra runt på tre ställen som jag vet och vill vara på :) Eller helst av allt vill jag bara vara på ett av dom tre.. men men!

Nu lyssnar jag på musik och snackar med Yalli på msn :) Ska väl snart stänga ner och lägga mig i sängen.. funderar faktiskt på att se Fucking Åmål! ;) Blogg och bild kommer imorgon, ciao. Puss och kram för mig.