Första jobbdagen avklarad, andra dagen väntar

Hejsan.

Eftersom jag jobbar 14.45 - 23.15 måndag - fredag så blir det lite dåligt med blogginlägg. Igår var jag helt slut när jag kom hem så jag orkade inte starta datorn.

Kan berätta lite kort om vad vi gjorde igår. Jag jobbar på ett lager, ska packa pallar med varor till Willys, Hemköp osv. Men igår hade vi bara information om det mesta, gick runt och kollade överallt. Det är jag och tre personer till så vi håller ihop dom första veckorna. Hade lite teori om truckkort som vi kommer ha prov på framöver.

Idag vet jag väl inte riktigt vad vi ska göra, men vi ska nog plocka någon order och kanske köra truck. Får ta det som de kommer. Varning, passa er för mig här kommer jag på trucken! Herregud alltså..

Det är ett otroligt stort företag med flest killar. Men det blir mer och mer tjejer. I min grupp är vi 3 tjejer och 1 kille, så det känns skönt. Och dom arbetsledare vi har träffat är hur trevliga som helst så det här kommer bli jättebra. Hoppas bara man klarar alla "tester" så man blir fast-anställd.

På torsdag & måndag är jag ledig eftersom det är röd dag och vi är nya på jobbet. Men man "får" jobba röda dagar om man vill, och om det är mycket att göra. Skönt att vi får lite ledigt sådär första veckorna iallafall och det är ju HBTQ-festivalen i Göteborg i veckan. Så då kan man ju gå ut och kolla lite vad som händer inne i stan. På söndag har jag planerat paraden och Liseberg, för Loreen ska vara där och uppträda!

Ha det så gött!

Sov så gott.

Ska gå och lägga mig alldeles strax, så jag är riktigt utvilad tills imorgon. Har inte så mycket att skriva egentligen. Så jag säger bara, godnatt & sov så gott. :)

Dag 03 – Mina föräldrar

Hela listan hittar du här.


Min mamma är helt klart bäst. Hon lyssnar & hon förstår. Det bästa är att ha egentid med min mor, jag, mamma & syster. Vi är så galna tillsammans, skrattar och har det riktigt kul. Min mammas familj består av hennes gubbe och hans två barn som inte bor i Sveg och två hundar. Sen har jag även en lillasyster men hon bor i Sandviken.
Min pappa är så underbar man kan bli. Han ställer alltid upp vad det än är. Min pappas familj består av hans kärring, hennes barn och en katt. Eftersom pappa nyligen, (lite mer än ett halvår) träffade henne så är allt väldigt nytt. Jag är hur glad som helst för min pappas skull och han har verkligen hittat en toppenkvinna! Nu har dom flyttat ihop, så när man kommer till Sveg ska det bli spännande och se vart man får sova någonstans.
Jag har helt klart världens bästa familj, utan tvekan!
Saknar dom väldigt mycket.

Och en extra puss till min mamma för att det är morsdag idag :)