flytt & städ. - kaos.

syster har fått förstahandskontrakt i Göteborg. 😀 så igår, den varmaste dagen såklart så ska vi flytta & städa ur det sista! 

innan vi började röjja, så åkte vi till bergsjön å badade & sola lite. vi va där strax innan 09. så gött! va runt 31 grader. 
 
allt va otroligt svävande i början på om Frida skulle få nycklarna redan igår. vid 15 fick vi beskedet, yes. bara att hämta ut dom, sen kom flyttbilen och det var bara att köra. 

som tur va träffade vi en snickare som hade bomnyckel, han lämnade den öppen & sa "så fort någon stänger igen den blir den låst." 

vi skrev en lapp om att den inte skulle stängas, alla löd! 😀

sen i nya lägenheten var det också bom, men det löste sig också. en otroligt snäll man öppnade upp åt oss. alltså flytet! 

sen när vi skulle till gamla lägenheten och städa ur de sista! så är bommen öppen, de kommer en surgubbe och stänger halft igen den och jag gapar på honom. 😂 F fick ta den smällen! hahaha. han läste att de stod "stäng bommen" på lappen, idiot! 

vi kör in bilen, städar & packar städsaker i bilen. vid 22:30 ska vi lämna lägenheten och köra ut. - vi är inlåsta på gården. nån jävel har stängt bommen. 

vi åkte till en annan bom, bilen kunde slinka igenom.. men vi hade fått offrat en backspegel. 10 minuter senare kommer en kille! en jävla klippa! 
- innan ni testar nåt galet nu, låt mig få försöka. jag tror jag har en bomnyckel. 
jag trodde han drev, men nejdå. han öppnade åt oss, och ut kom vi. 👏🏻

alltså gårdagen! kaos & samtidigt sånt flyt! fantastiskt. 

har lärt mig mycket från denna dagen.. haha! 

och en annan sak, nu är det adjö till den lägenheten på Galileis Gata, på riktigt. jag bodde där mellan 2011-2014, sen tog Louise över den och nu har syster hyrt den i andrahand. den har varit med mig i 7 år. men nu är det dags att säga adjö, på riktigt. känns otroligt skönt faktiskt. inte för att jag har dåliga minnen, men bara avsluta ett kapitel liksom. känns fint att den varit med så länge. 


(null)




idag, tog jag en liten paus från lägenhetsstök. åkte in till stan å mötte upp Ida, hängde med henne lite och va smakråd till att köpa studentpresent. 😊 trevligt!

(null)




när jag kom hem från stan, packa jag en väska och åkte hem till syrran. hann tyvärr inte hjälpa till så himla mycket då jag fick såna jävla smärtor i magen. 😩 men kaffe löste situationen, så nu mår jag bra igen. nu sitter jag hemma på balkongen & chillar. ska fixa nån mat, duscha och sen sova. ska bli så skönt. 

puss.