En, lite sådär kul grej.

Jag har ju glömt att berätta en sak för er. Jag har tänkt på att skriva ut det här på bloggen men har totalt glömt bort det. Det är ju såhär, för er som inte hänger med att jag söker lägenheter i Göteborg dagligen, olika hemsidor, annonser och ja.. allt! Så ringde det en kille till mig och ville hyra ut ett rum ett tag framöver, sen kunde jag få ta lägenheten och hyra i andrahand för han skulle börja plugga på en annan ort.

Han frågade även mig, vart jag bodde idag eftersom jag inte hade alltför lätt att komma och kolla på rummet/lägenheten. - Sveg. Och då började vårat samtalsämne handla om just, Sveg. Han berättade att han var uppvuxen här, och att han hade bott på Dalagatan & Myrgränd.. vilket var ganska roligt. För jag har bott på samma gator, som honom. Men iallafall, tillslut kunde jag få honom att sluta prata och tyvärr så är jag väl inte så intresserad att hyra ett rum. Nu vill jag ha eget! Han smsade för någon dag sen och tyckte att jag verkligen skulle slå till på rummet, och nu.. ringde han. - Missat samtal, kände inte för att svara.

Haha, lite kul hur någon kan hålla på sådär. Verkligen inte ge upp! Men han vill nog att jag ska flytta in bara för att jag är Svegare! tjoho.

Nu ska jag kolla på Solsidan, och äta lite pringles som jag faktiskt har kvar. Undra om Johan har kommit fram till Norge än? Och undra om My har satt sig på tåget till Göteborg? Ska smsa och se hur bilresan till Stockholm gick, med tanke på dom däck som satt på bilen... huvva! Vi hörs gott folk.

Söndag.

Ska gå till frysen och kolla vad det finns för ätbart, jag är hungrig så jag skulle kunna dö! Jag är riktigt sugen på ost&skinksås med pasta. Men det vet jag att det inte finns hemma, och jag har inga pengar till att handla hem det heller.

Det blir en lugn kväll, ska kolla på tv/film hela kvällen. Känner mig så opepp på allt och måste verkligen vända ordning på dygnen. Kan ju inte vara vaken och sova så som jag gör. Nä, nu ska jag gå till köket och diska och ta rätt på allt där och fixa mig någon middag.

Längtar lite tills imorgon, jag bara hoppas!

Saknar J <3