Laddar på!

Nu har vi gjort oss klar för partaj! Nu sitter vi och dricker lite cider, och väntar på dom andra :) Har faktiskt inte så mycket att blogga om idag, så vi hörs imorgon istället. Jag är så grymt pepp och ikväll ska vi ha det kul tjejer! :D


Sötnos du är alltså! <3

Valborg

Nu har jag och Jenny ätit frukost så nu ska vi ut på Sveg och fixa lite saker innan vi kan börja göra oss i ordning inför kvällen :) Jag är så grymt taggad och det ska bli riktigt kul, ser verkligen fram emot denna kväll. Hoppas den blir lyckad som alla andra gånger :D Får väl se när brudarna dyker upp, då blir det grillning och drickande ;) Ska fota en massa, vi hörs sen eller imorgon.

Grattis till Stina som fyller 18 år idag!

Huvudvärk hela dagen

Usch & fy, jag har haft huvudvärk hela dagen och nu har jag vräkt i mig tabletter så hoppas det hjälper. Jenny sitter uppepå och tittar på teve eller så sitter hon vid datorn medans jag sitter här och kikar runt lite, tänkte gå och lägga mig snart faktiskt. Cecilia ringde mig för en liten stund sen och det var mycket trevligt (: Nu sitter jag och pratar med henne på msn och med snyggingen. Smsar med Totten & Patrik. tihi. Totten hade en spindel i sängen ;o aaah! Nu hör jag Jenny komma, nu ska vi sova! :D Haré gött. Återkommer om imorgon. Då är det mycket som ska göras :) Puss och kram..


- Vad du än gör, förstör inte för mig :( Jag ber dig, snälla du.