Nu är det (vääldigt) nära!

Idag väckte Emma mig, var ut och cykla lite på lunch. Lämnade papper på försäkringskassan. Sen har jag suttit framför datorn hela dagen, eller ja nästan. Var på promenad med hundarna, har lagat mat och sen har jag storstädat.. till och med dammat mina hyllor ;) Sug på den ni!

Nu är mina hyllor jättefina och har plats för en blomma eller tre. Jättefint. Synd bara att mina kameror är hos pappa, jag känner mig naken utan dom! Jag måste hämta dom imorgon, eller iallafall systemkameran ;) Jaja, sen har jag även rensat lådan under min säng. Och slängt ut en fotölj till hallen på övervåning.

Vid min myshörna, där jag har soffan och tvn är allt skrot just nu. Ups! haha. Närå, men ska ner med alla mina väskor i källaren och ställa in min andra fotölj lite snyggt där!

Men vad ska jag nu ha i hörnet där fotölj 1 stod? Jaja, orka lixom. haha :D Jenni får komma hit och fixa sen, hon gillar ju sånt ;)Annars så har jag hunnit med att mailat till 15-20 olika människor som hyr ut sina lägenheter eller rum! Och har även fått napp, så det känns riktigt bra. Funderar på att boka ett möte med arbetsförmedlingen för lite mer info och sånt där, om dom hjälper till med reseersättning osv! Ska bli spännande :)

Snart kanske jag befinner mig i denna stad! - Kära Göteborg.

Nu ska jag ringa älsklingen och sen sova :) Vi hörs. Godnatt*

 

 

Den börjar gå under.

Ja, min blogg alltså. Jag har inga läsare, eller det står så på min statistik att ingen är in på min blogg. Hoppas det har blivit nå fel. Annars blir jag ju ledsen i ögat om alla slutat läsa. Fast det är väl egentligen inte hela världen!


Träffade Emma på lunchen, cyklade och lämna in ett brev till försäkringskassan så om två veckor får jag pengar. Wiewie :)


Kom hem klockan ett, tog ut hundarna på gårn och lekte lite med dom. Efter någon sekund så kom mamma hem så vi satt i köket och pratade lite. Sen gick jag till mitt rum och lunchade i mig en räkmacka till en dålig film. Jag stängde av filmen och hamnade här istället. Typiskt, ska hitta en bra film och titta på?!


Jag och älsklingen sitter och sms:ar om vårat förhållande, och hur många ex-flickvänner vi har. Och hon tycker att jag har haft många, men hon då? :O hahah. Jaja, hon är ju för rolig hon! :) Min lilla sötprupp. Fast vilket samtalsämne, prata om ex-flickvänner med sin nuvarande tjej. Ja, men det är tur att vi kan prata om allt =) Det är det som är så himlans bra med Jenni <3 Hon är bäst i hela världen, min lilla prinsessa!


Nu har jag iallafall Män Som Hatar Kvinnor om någon vill låna! :P


Idaälskling, vad önskar du dig i 20 årspresent? Ska försöka hinna fixa något åt dig tills på fredag, så jag hinner säga grattis och hej, åker ju bort lördag & söndag så.. :( Jag saknar dig sötunge.


Jag tänker aldrig i hela mitt liv ge upp :'D

Man måste vara två till en tango

Har pratat med älsklingen i telefon, i nästan tre timmar. Jag var tvungen att lägga på eftersom hon har skola imorgon. Men det kändes bra att prata om det gamla. Jag älskar dig <3 Du är så himlans bra hjärtat. Aldrig utan dig.


Vi såg två filmer ikväll. - The Uninvited & The Unborn.
Och en sak som är säker, jag ska undvika speglar. Uscha.
Jag ska sluta kolla på skräckfilmer för jag är en sån pussy! :( haha.


Du behöver trygghet. - Jag ställer mer än gärna upp för dig :'D tahha. Nä men jag hoppas att du förstår att jag gör det om du känner att det behövs någongång :) Det vore grymt kul alltså!


Nu ska jag gå till sängen, smörja in min kropp och sova. Jag känner mig fruktansvärt trött alltså. Imorgon är det en ny dag som väntar. Funderar på att ta med mig någon av hundarna på en promenad, känner att det behövs nu. Ska även kolla efter lite jobb & lägenheter. Ja, det låter som en bra måndag. Kanske borde pyssla om lite på hyllorna och slänga det skrot som jag inte har någon nytta av! Gud vad jag kommer på en massa saker, kanske borde gå ner i källaren och rota efter min flyttlåda. Där jag har alla saker till att flytta hemifrån, vore som sagt kul och se vad man har. Babbelbabbel, återkommer nog imorgon. Sovmorgon, fett skönt! :)

Gäääsp, godnatt nu :*