Osociala jag. / äckliga hem.

Hejhej.

Nu är jag hemkommen från älsklingen, så nu har jag tillgång till dator och blogg igen :) tihi. Så därför ska jag dela med mig av ett inlägg ikväll som ni kan läsa.

Ja, som ni inte vet så letar jag och Zarah boende för fullt! Ett nytt rum eller en lägenhet som vi har råd med i månaden. Och jag har mailat en hel del, och två stycken angående lägenheter så hoppas på svar nu i helgen så kanske den blir våran! Vore ju verkligen en lycka. Här är det så äckligt och usch. Ska bort härifrån, fort som fan.


Hallen, välkommen!

Våran vägg.


En del av vardagsrummet.


Lite till av det fina vardagsrummet.


Ägaren av huset's sovrum!


Trevligt att hon också har hyllor till vägg. Och en fejkdörr! HAHA.


Köket, ja en massa jävla skrot som inte ens får plats.
Vem fan vill äta en romantisk middag hemma hos oss? - INGEN.

Nu när ni har sett detta med egna ögon mår ni säkert dåligt för våran skull. Och nu förstår ni varför vi letar nytt boende efter 1 vecka och 3 dagar ;) Det här är tammefan det äckligaste jag har varit med om.


Ska dra till Hammarkullen och vänta på Jenni nu, sen ska vi på bio kl 21 och se på Fame :) Hoppas ni får en toppenkväll och ha det så bra. Återkommer så fort som möjligt. PUSS på er <3

Hemma hos Jenni. <3

Är hemma hos Jenni ikväll igen, sov över hos henne igår :) Får se om jag åker hem ikväll eller om jag sover över inatt igen :) Jag ska blogga mer seriöst jag lovar :) Pusspuss <3

Tisdag.

Idag mötte jag & Zarah upp Jenni i Angered sen åkte vi till Ö&B och Willys och kollade lite. Nu när vi vet hur vi tar oss dit så ska vi dit imorgon och handla lite :) Sen åkte vi in till stan, träffade Tina i några minuter, och meningen att vi åkte in var att Jenni skulle visa var Operan låg men istället gick vi runt hela stan typ, tills vi nästan kom till Liseberg.. för att hitta en jävla pizzeria. - Men vi fann ingen alls. Eller jo, men dom var svindyra. Så vi hoppade på spårvagnen till Angered och käkade där istället. Efter att vi hade ätit så följde jag med älsklingen hem och Zarah åkte hem.

Hemma hos älsk hade vi det bara mys och tittade på Knowing och pratade :) Det här blir bara bättre och bättre för varje dag. Jag önskar jag kunde visa hur lycklig jag verkligen är, jag hoppas att du kan se det hjärtat. Jag vill bara vara med dig. Jag är lyckligare än någonsin <3

Ska snart lägga mig och sova, jag är sjukt trött. Imorgon ska vi upp lite tidigare, dra till Willys.. in till stan en sväng och sen ska vi fixa lite småsaker. Skicka in brev till försäkringskassan i Sveg. Och på eftermiddagen ska jag hem till Jenni för hon ska bjuda mig på middag :) Kycklingfile, kroketter och beasås. Mmm.. <3 Ska sova över också :) Längtar massor efter henne redan.

Ps, har även tittat på lite mera jobb faktiskt. Så jag är inte helt seg när det gäller det ;) haha.

Godnatt mina vänner.