Aldrig.

Jag är så himla rädd om dig,
och så otroligt orolig.
Det är du&jag nu,
vi fixar allting tillsammans.
Du är aldrig utan mig.

Älskar dig så himla mycket älskling <3

Kanske..

den värsta dagen i mitt liv..
Men nu känns det iallafall så mycket bättre.
Jag håller tummarna för det, för din skull.. för våran skull.
Var till Hjällbo idag till vårdcentralen och skulle fixa läkartid, men alla var på möte så jag ska ringa dit på måndag och fixa tid. Sen åkte jag & Zarah till Ikea och kollade på lite möbler som vi ska införskaffa oss till det nya boendet! Sen när vi kom till Angered mötte Jenni upp mig där och vi åkte in till stan, tog en fika och pratade. <3 Sen har jag varit hos Jenni hela kvällen och möblerat om hennes rum och myst en massa. - Fredagsmys tillsammans med bästa är helt perfekt.

Mariette åkte ur Idol ikväll också, men hon började bli tråkig jämfört med alla andra. Nästa fredag åker Calle, och kvar till Final blir Tove & Erik. Jag vill fan att båda vinner, jag älskar Erik men vill att Tove vinner.. eller äh. 2:an hörs ju mer än 1:an egentligen, så jaa. Vi får väl se, båda är grymma!

Imorgon ska jag in till stan för att träffa Ida (gammal klasskompis) & hennes vän Linda :) Vi ska fika och gå runt på affärer. Sen kl 18 är Idolerna inne i Nordstan ;O mjaaaaaw! Men jag är bjuden på middag hem till min underbara flickvän så jag ska hem till henne :)

Pusspuss.

Torsdag!

Torsdag, även fast klockan är över tolv. Jaja.

Idag skickade jag in papperna till arbetsförmedlingen, och sen var jag till skatteverket och skickade in mitt papper angående folkbokföring. - Snart blir jag en riktig Göteborgare. Känns riktigt gött faktiskt, så hoppas det går fort och väldigt bra. Så det flyter på. Sen ska här fixas och dona!

Sen mötte Jenni upp mig i Angered så vi åkte hem till henne, räknade lite matte, tog en tupplur och sen blev det Tupperware party som hennes mor hade. Värsta nice. - Jag önskar jag hade pengar då hade jag köpt mycket bra saker!

Nu har jag precis kommit hem från stan, blev så sugen på donken. Men mest av allt ville jag knäcka en öl.. haha. Får väl bli en annan gång, systemet nästa & fylla kylskåpet med lite gott så man har hemma. ;) höhö.

Förresten, Stadium hade värsta rean! Jenni hittade en jacka åt mig. Everestjacka, för 299:- (som kostat 1299:-) fyfan vilket klipp jag gjorde då. Och fan den är ju assnygg. Mmm I like it! :D

Måste sova nu, ska till vårdcentralen och fixa tid, sen om det blir som man planerat så blir det Jysk & Ikea.

PUSS.