Mamma hälsar på.

Mamma kom till Göteborg i måndags & vi har redan hunnit med lite saker. 😀

I tisdags va vi till Freeport och kollade på outleten i några butiker. Sen va vi till Varberg med syster och kollade på en bil, som just hade blivit såld.. minutrarna innan vi kom dit, typiskt.

Igår va vi in till stan en sväng och shoppa lite. Sen va vi till Mekonomen och pratade om Frida's bil, han som jobbar där gjorde ett ägarbyte så hon blev av med den. 👍🏻 Annars på kvällen gjorde vi inte så mycket, slappade & sola på balkongen.

Idag har vi varit till Saltholmen och suttit på klipporna och solat. Varit riktigt varmt idag. ☀️ Frida & Becca gick ut medans jag & mamma köpte lite godis och kollade på en film hemma. Mys.

Imorgon ska vi åka runt lite och kolla efter en bil till Frida. Hoppas vi hittar någon. 🚗

Härligt med semester måste jag säga. 😋

Idag fyller världens finaste mormor år, hoppas du har en fin födelsedag där du är. Saknar dig så mycket. ❤️🌹

Fredag.

En riktig slappardag, gu vad härligt. Ligger i sängen framför älsklingens dator och kollar på Pippi Långstrump. 😳 haha.

Får se vad som händer sen när älsklingen kommer. 😀

Jag har haft semester nu i en vecka, så skönt. Men nu hoppas jag på sol resten av semestern! ☀️

Varför ?!

Varför lyssnar du inte på tjejen, säger hon nej så är det nej. Tycker hon att det är obehagligt gå bara där ifrån.

Nä, för du kanske är så sjuk i huvudet att du inte fattar. Att det du gör just nu är så jävla fel!

Under publikhavet på Summerburst, PIP, Bråvalla & nu Peace & Love har det kommit in en hel del anmälningar om våldtäktsförsök & våldtäkter.

Man ska inte dra alla killar över en å samma kant, det kan lika gärna vara en tjej som våldtagit.. men jag har då inte läst något i tidningen om att någon kille har blivit utsatt, sen känns det 'sällsynt' att tjejer våldtar.

Bara idiotiska killar som uppenbarligen lider av något psykiskt fel. Så inte a l l a, killar.

Vet ni inte hur ni förstör tjejerna?! En tjej ska väl få klä sig precis hur hon vill, killar får ju springa runt i bar överkropp. Varför inte vi tjejer? Nä, för killar blir väl helt desperata och vet knappt hur dom ska hantera det.. istället våldtar dom.

Varken din mamma eller pappa har lärt dig just orden.. "- Nej!" "- Sluta, jag vill inte." Eller så har du uppenbarligen inte brytt dig.

Jag förstår att det är svårt för polisen att hitta alla våldtäktsmän, men jag hoppas polisen anstränger sig till tusen och letar! Helst av allt skulle jag vilja ha hårdare straff i Sverige, tycker straffen är dagisnivå.

En våldtäktsman kanske får 2 år, kommer ut efter halva tiden. Medans en som laddar ner film/musik olagligt kan få ett så jävla fett fängelsestraff. Personen som gjort det har ju inte direkt skadat någon? Borde det inte vara tvärtom!

Ibland kan jag känna mig rädd när jag går hem ensam på kvällarna. Rädd för att bli våldtagen, misshandlad, rånad, mördad.. går ofta och tittar mig över axeln. Ska det behöva vara såhär?!

Sätt dit alla våldtäktsmän & släpp aldrig ut dom igen!

Jag blir så ledsen och förbannad, för dom som utsätts för något sånt här och måste leva med det resten av livet. Fruktansvärt.