Jag säger ju de.

Inte för att skryta eller så, men har alltid velat jobba inom Data/IT. Varför gör jag det inte då? Nä jag vet faktiskt inte alls.

Fick ett sms ikväll. "Hanna, du är smart och jag behöver lite hjälp med min dator. Den vill inte starta.." Så sa jag till henne att låta den vara av ett tag, sen fick hon testa starta om den. Sen skrev hon "Jag tror den funkar som den ska nu, tack!".

Efter ett tag får jag sms igen. "HJÄLP MIG ATT FÖRA IN MUSIK TILL IPOD FRÅN ITUNES!" Från en väldigt desperat flicka, som inte har ett super tålamod, kanske. Men jag försökte förklara via sms, men det gick inge vidare. Bad henne logga in på msn, men näe. Jag ringde istället, (och har aldrig pratat med människan i telefon tidigare) förklarade allt man skulle göra. Skickade över lite bilder på msn om hur det skulle se ut osv. Hon lyckade fixa det, tack vare mig. :P

Åh, känner mig lite bra. Men nu är jag svintrött och behöver veeeeeeerkligen sova. Jag saknar min flickvän :'( <3

Väldigt ensamt..

En natt utan dig min älskade flickvän, väldigt tomt och ensamt. Men rätt så skönt ;) haha. För nu ikväll har jag mailat lite angående äldreboende omkring i Göteborg och hoppas på bästa positiva svar.

Känner mig faktiskt trött, men kan ju inte sova redan? Har sån grymt bra konversation på msn med Knut så nä ;D Jag blir så jäkla förbannad alltså, fattar inte alls. Men det är väl bara att acceptera, tillsvidare...

Kanske ska kolla på lite tvserier innan jag går och lägger mig i min nybäddade säng! :) Ja, det tycker jag låter som en toppenidé.

Imorgon ska jag sova länge, har inga som helst planer faktiskt. Ska vänta tills älsklingen slutar skolan, sen ska vi väl göra oss i ordning och dra mot Sofie, för middag & fest. MEN jag vill ju se cortégen, så vi får se hur det blir med middagen.. om vi äter hemma kanske! Jaja, det löser sig alltid. Riktigt kul ska det bli, och fan vad full jag ska va. :b - Ska ju även försöka hinna med att se en majbrasa, det är väl troligtvis lite mäktigare än Sveg's lilla töntiga?! :P

Godnatt på er.

Bra Hanna.

Idag har jag varit sådär duktig. Vaknade av Jennis mobilalarm, försökte somna om och sov en liten stund innan jag klev upp. Sen fick jag även upp älsklingen ur sängen och hon drog till skolan så fort hon blev klar, duktig tjej :) Efter en stund åkte jag till min jobbcoach, där ringde jag några samtal och bara pratade med Terese!

Efter det åkte jag hem, älsklingen mötte upp mig i Gamlestan. Nu har vi fixat med tvätten och älsklingen gör ostmacka åt mig. :) Jaaa, jag har äntligen ost hemma, var och handla sköljmedel för en stund sen och då fick även en ost följa med mig hem! :P Mmm. Kalasgott.

Nu väntar jag på att klockan ska bli 17.oo så jag för börja tvätta. Tur att hjärtat är här som vill hjälpa mig. :)

Längtar tills imorgon, hoppas på att det blir roligt :D